BADEVÆRELSER

Renovering​ af badeværelse i hele København

Kridahl VVS er din ekspert, når det kommer til renovering af badeværelse.​

Stort og småt badeværelsesrenovering

​Vi tilbyder at udføre både store og mindre VVS-opgaver – alt fra en større renovering af badeværelse, med nye installationer og rørlægning – til mindre opgaver som reparation af et toilet der løber, eller udskiftning af en vandhane.

Vi kan stå for hovedentreprisen, hvis der skal udføres en større renovering af badeværelse, med helt ny indretning og udskiftning, fra gulv til loft.

Alle former for renovering af badeværelse

Kridahl VVS ApS kan opfylde din drøm om et badeværelse med afslapning og luksus kombineret med funktionalitet og moderne design. Ofte er den helt store renovering af badeværelse dog ikke en nødvendighed, hvis du vil modernisere eller have et nyt. En mindre renovering af badeværelse med udskiftning at toilet, bademiljø og armatur, kan gøre underværker for alle ældre badeværelser.

Få gode råd til renovering i København

Hvis du er tvivl om, hvad renoveringen af dit badeværelse skal bestå af, så stiller vi vores erfaring og ekspertise til rådighed. Vi kan rådgive om de forskellige materialer og give gode ideer, der passer til din bolig.

Når vi renoverer, benytter vi udelukkende produkter fra velrenommerede producenter. Det garanterer dig, at vores VVS-arbejde holder mange år frem. Selvom at vi holder til i København, kommer vi gerne ud og hjælper dig.

Går du med tanker om at lave en renovering af badeværelse, så kontakt os på telefon 30123012 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi glæder os til at hjælpe dig.

tryghed for kunderne

Derfor bør du vælge vores VVS-firma

Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til Kridahl VVS ApS, hvis du skal bruge en autoriseret VVS'er til at realisere både små og store opgaver - selvfølgelig altid udført til skarpe priser.

Autoriseret gas-installatør

Vi er autoriseret til at udføre både større og mindre gas-arbejde for private og erhverv.

Mere end 13 års erfaring

Hos Kridahl VVS ApS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har 13 års erfaring.

VVS-firma med døgnservice

Står du med en akut situation så ring med det samme. Vi kører ud med døgnet rundt.

Hvad kan vi hjælpe med?

Drømmer du om nyt centralvarmeanlæg,
​eller renovering af badeværelset?

Vælg os til at udføre din VVS-opgave i København, Rødovre, Herlev eller omegn ved at kontakte os i dag på telefonnummeret herunder, eller ved at sende os en e-mail.

Firmaoplysninger

Kridahl VVS ApS

Abildager 22, 2605 Brøndby

CVR-nummer: 31600103

tekniqarbejdsgiverne_hvid

Kontaktoplysninger

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.00 – 15.00

Fredag: 07.00 - 14.30

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer

Kridahl VVS ApS støtter

fmkb-small-white       politi

© 2021 Kridahl VVS ApS – alle rettigheder forbeholdes.