Renovering af badeværelse i hele København

Kridahl Tag & VVS ApS er din ekspert, når det kommer til renovering af badeværelse.

Aut. VVS installatør.
Din garanti for godt håndværk.

Vi udfører altid kvalitetsarbejde.
Og selvfølgeligt til fornuftige priser.

Har du et Akut problem?
Ring nu, vores VVS-døgnvagt er klar.

Stort og småt

Vi tilbyder at udføre både store og mindre VVS-opgaver – alt fra en større renovering af badeværelse, med nye installationer og rørlægning – til mindre opgaver som reparation af et toilet der løber, eller udskiftning af en vandhane.
Vi kan stå for hovedentreprisen, hvis der skal udføres en større renovering af badeværelse, med helt ny indretning og udskiftning, fra gulv til loft.

Alle former for renovering af badeværelse

Kridahl Tag & VVS ApS kan opfylde din drøm om et badeværelse med afslapning og luksus kombineret med funktionalitet og moderne design.
Ofte er den helt store renovering af badeværelse dog ikke en nødvendighed, hvis du vil modernisere eller have et nyt. En mindre renovering af badeværelse med udskiftning at toilet, bademiljø og armatur, kan gøre underværker for alle ældre badeværelser.

Få gode råd til renovering i København

Hvis du er tvivl om, hvad renoveringen af dit badeværelse skal bestå af, så stiller vi vores erfaring og ekspertise til rådighed. Vi kan rådgive om de forskellige materialer og give gode ideer, der passer til din bolig.
Når vi renoverer, benytter vi udelukkende produkter fra velrenommerede producenter. Det garanterer dig, at vores VVS-arbejde holder mange år frem. Selvom at vi holder til i København, kommer vi gerne ud og hjælper dig.
Går du med tanker om at lave en renovering af badeværelse, så kontakt os på telefon 30 12 30 12 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.