VVS Herlev – Vi udfører aut. VVS-arbejde i hele København

Kridahl Tag & VVS ApS udfører alle former for VVS-arbejde for både private og erhvervskunder.
Langt det meste arbejde inden for VVS kræver en autoriseret VVS-installatør, og det er du garanteret, når du vælger Kridahl Tag & VVS ApS. Hos os får du en installatør, der ikke alene er autoriseret inden for faget, men som også har mange års erfaring inden for VVS-arbejde.

VVS-Installatør – En fast aftale

Vi har gennem de seneste mange år udført VVS i alle udformninger og kan derfor også hjælpe dig med at løse dit VVS-problem i hjemmet, virksomheden, kommunen eller boligselskabet.
Som VVS-installatør, kan vi tilbyde en fast serviceaftale til ejendoms- og boligselskaber. Vi kan rykke ud til akut-behov og føre årligt tilsyn, hvor vi gennemgår de forskellige VVS-anlæg og udfører VVS-arbejde.

Kontakt os for VVS-arbejde i Herlev

Hos Kridahl Tag & VVS ApS udfører vi alt arbejde indenfor VVS. Hvad enten det er vedligeholdelse af centralvarmeanlæg, opsætning og reparation af radiatorer, flytning af faldstamme og brusekabine, udskiftning af toiletter og armatur, reparation af forskellige rørsystemer eller andet VVS-arbejde, der kan forekomme. Vores VVS-installatør er autoriserede, hvilket er din garanti for et godt stykke arbejde.

Intet VVS-arbejde er for omfattende eller for simpelt til vores VVS-installatør. Så kontakt os på telefon 30 12 30 12 for at få et uforpligtende tilbud. Uanset hvor i Herlev eller København du befinder dig, så kommer vi gerne ud og hjælper dig.

Bliv ringet op