Tagarbejde København – Renovering af tag – Vi udfører alt slags Tagarbejde

Kridahl Tag & VVS ApS udfører alle former for tagarbejde på alle slags huse.
Vi udfører blandt andet:
  • Inddækninger af skorsten, gavl, kvist mm.
  • Aluminiumstag og metaltag
  • Nyt tag i skifer og aluminium
  • Reparation af tag
  • Tagrender og nedløb i plastik, kobber og zink
  • Tagtjek
…Og meget andet
Alle tage bliver med tiden mærket af både vind og vejr, hvorfor det er vigtigt med et tagtjek minimum en gang om året. Med regelmæssigt tagarbejde, sikrer du at eventuelle småskader eller utætheder ikke udvikler sig til alvorligere problemer. Så lad os udføre dit tagarbejde, så du undgår omkostningstunge skader.

Stor erfaring i tagarbejde i København

Kridahl Tag & VVS ApS har mange års erfaring indenfor feltet, og stor ekspertise inden for faget. Vi står derfor både for vedligeholdelse af taget samt renovering og lægning af nyt tag.
Vi udfører alt tagarbejde med udgangspunkt i dine ønsker og dine behov. Derved er du garanteret, at det endelige resultat harmonerer med dine ønsker og forventninger.

God kundekontakt når vi udfører tagarbejde

Når vi laver tagarbejde, er det vigtigt for os at holde en god dialog med vores kunder gennem hele forløbet. Inden vi går i gang med arbejdet, sørger vi derfor også for at opnå en fælles forståelse for projektet sammen med kunden, så vi er sikret det bedste resultat. Vi har tidligere haft kunder fra hele København – men kører gerne længere.
Kontakt os på telefon 30 12 30 12, hvis du har spørgsmål til tagarbejde eller en konkret opgave.

Bliv ringet op